• Majstrovstvá Slovenska v bedmintone

          • V dňoch 29. - 30. 4. sa konali Majstrovstvá Slovenska v bedmintone stredoškolákov, kam postúpili aj naši žiaci po víťazstve na Župnej olympiáde. V silnej konkurencii ôsmich tímov sme po napínavých zápasoch obsadili konečné siedme miesto. Chlapcom blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy. Zloženie družstva: David Dvorský a Peter Janota.

          • Krajské kolo matematickej olympiády

          • Dňa 9. 4. 2024 sa uskutočnilo krajské kolo 73. ročníka matematickej olympiády v Trnave. Umiestnenia máme nasledovné:

            Kategória C

            1. miesto:  Martin Suchovský (KI)

            Kategória B

            2. miesto: Monika Bábíčková (II.A).

             

            Ďakujeme za reprezentáciu školy a srdečne blahoželáme.

          • Školský e-shop znovu otvorený!

          • Aj tento rok máme pre Vás skvelú správu. Naša škola má vlastnú voľnočasovú kolekciu oblečenia plnú mikín, tričiek, ruksakov, čapíc a ďalších kúskov so školským logom, o ktorom ste sami rozhodli hlasovaním. E-shop je opäť spustený a tentokrát s nižšími cenami pri mnohých produktoch!Ponuku nájdete na tomto linku: https://www.kraloveskoly.cz/gymskalica/ 

            Objednávanie je už spustené a bude možné až do 23.5.2024

          • Župná olympiáda 2024

          • V dňoch 25.4 a 26.4.2024 sa konala Župná olympiáda stredoškolákov v Trnave, kam postúpili víťazi okresných kôl. Študenti si zmerali sily v rôznych športových odvetviach. Našu školu reprezentovali žiaci vo florbale, volejbale, bedmintone a atletike. Po napínavých zápasoch a výborných výkonoch našich žiakov sme sa aj tento rok radovali z dobrých umiestnení. Výsledky boli nasledovné:

            Športové hry:

            Florbal

            - chlapci - 1. miesto

            Volejbal mix - 4. miesto

            Bedminton

            - dievčatá - 2. miesto

            - chlapci - 1. miesto

            Atletika:

            Tereza Poláková - 100m - 1. miesto

            - 200m - 1. miesto

            Michaela Príkazská - skok do výšky - 2. miesto

            Poláková, Chovancová, Vaculková, Petrovičová - štafeta 4x100m - 2. miesto

            Ďakujeme všetkým za reprezentáciu našej školy.

          • Študent Samuel Skladan členom tímu P. Sagana

          • Študent IV.B triedy Samuel Skladan sa stal členom nového slovenského prokontinentálneho tímu Petra Sagana „Pierre Baguette Cycling“. V minulých dňoch sa zúčastnil tímovej prezentácie pred etapovými pretekmi Tour de Hongrie. Veríme, že sa Samuelovi bude dariť rozvíjať svoj športový talent po boku takého velikána, akým je náš trojnásobný majster sveta. Prinášame niekoľko fotografií z prezentácie tímu a spoločného tréningu, na ktorých môžeme vidieť Samuela po boku P. Sagana. Samovi želáme veľa úspechov v jeho športovej i profesijnej kariére a tiež veľa šťastia pri maturitnej skúške, ktorá ho onedlho čaká.

          • Sme vicemajstri Slovenska vo florbale

          • Výborný výsledok dosiahli naši chlapci na Majstrovstvách Slovenska vo florbale, ktoré sa konali v Trenčíne 29.4. - 30.4.2024. Zúčastnilo sa osem tímov, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. Naše družstvo vyhralo svoju skupinu a v semifinále porazilo Banskú Bystricu. Vo finále sa stretli so silným tímom z Košíc, ktorí spolu hrajú dorasteneckú súťaž. Nebolo v silách našich chlapcov ich poraziť a prehrali 3-0. Napriek strieborným medailám sa cítime ako víťazi, pretože sme odohrali výborné zápasy s kvalitnými súpermi. Chlapcom blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

            Zloženie družstva:

            F. Vyskoč, L. Kolínek, B. Buraj, S. Rozboril, A. Drinka, K. Kabzáni, M. Kollár, D. Michálik, T. Staňo, R. Vogl, M. Vríčan, S. Špaček, M. Búlik, P. Dolinský